Even voorstellen

Gerda ploeg

Mijn naam is Gerda Ploeg en ik run al 30 jaar mijn landelijk gelegen huidverzorgingssalon. Ik woon midden tussen de weilanden, waar ik graag paard rij, fiets en wandel.

Mijn werk in de huidverzorgingssalon doe ik iedere dag met heel veel passie en plezier. Naast dat ik diverse certificaten heb gehaald en nog regelmatig bijscholingscursussen doe, ben ik in het bezit van een erkend Stivas-diploma voor Schoonheidsspecialiste, een certificaat van de Voortgezette Praktijkopleiding met diverse onderdelen (o.a. massages, ontharingsmethodes en visagie) en diploma’s voor Ismakogiedocent, Dorn- en Breuss-methode en Schropfen- en Baunscheidtieren.
Dagelijks geniet ik ervan om mijn klanten een fijne gezichtsbehandeling of een bewegingsadvies te geven, zodat zij met een goed gevoel weer naar huis gaan. Door mijn levens- en werkervaring ben ik de mens als geheel gaan zien. Zelf vind ik het belangrijk om natuurlijk en gezond te leven en graag geef dit aan mijn klanten door. Daar wordt iedereen er een beetje mooier van!